Magazin online

Internet-ul  a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau servicii cu un volum al vanzarilor online in Romania de peste 80 de milioane de euro in prima jumatate a anului 2011 si un trend crescator cu aproximativ 20% pe semestru este necesar pentru orice companie care vinde produse sau servicii sa aiba o prezenta in mediul online . Fie ca este vorba de electronice, haine, mancare sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Un catalog online (brosura de produse, oferte turistice, etc.) poate fi similar unui magazin online la care lipseste insa cosul de cumparaturi si procesatorul de plati electronice. La fel ca un magazin online, catalogul este structurat pe categorii cu produse/articole. Fiecare produs/articol are propria descriere, pret si galerie imagini...

Daca un magazin fizic poate oferi produse doar clientilor din zona unde este amplasat, atunci un magazin online se adreseaza cumparatorilor de pretutindeni. Un magazin online nu va genera doar un plus de venituri, ci va face cunoscuta compania ta, si va determina un flux crescut de vizitatori si al magazinului fizic..

Tehnologiile folosite integreaza solutii de cosuri de cumparaturi (shopping cart) cu sisteme de management al continutului (Content Management System - CMS). Aplicatiile portalurilor de plati electronice (e-payment) pot fi incorporate perfect in design-ul site-ului web pentru a permite clientilor tai sa aleaga din diversitatea de modalitati de plata.

Capabilitati ale unui magazin online:

 • Se pot adauga oricat de multe categorii / subcategorii si produse.
 • Fiecare Produs poate avea un numar nelimitat de atribute pretul schimbandu-se automat dupa personalizarea acestuia.
 • Posibilitatea de a folosi website-ul ca un catalog / brosura (fara cos de cumparaturi).
 • Produsele pot fi atribuite mai multor categorii.
 • Se pot vinde produse descarcabile (download-abile) ca melodii mp3, clipuri video, poze, software.
 • Fiecare produs poate avea o poza la dimensiuni mari, si una miniatura (thumbnail) sau optional o galerie foto.
 • Pot fi utilizate discounturi de pret si cantitati pe stoc pentru fiecare produs.
 • Utilizare de conexiuni SSL criptate pentru plati electronice.
 • Platile se fac pe site-urile specializate, fara a se stoca date despre cartile de credit ale clientilor pe site-ul tau.
 • Clientii pot cauta un produs cu ajutorul unui modul de cautare.
 • Clientii pot modifica date din conturile proprii.

Pentru oferta de pret personalizata nevoilor dvs. nu ezitati sa ma contactati. Incercati sa precizati cat mai multe detalii cu privire la proiectul dumneavoastra si daca aveti exemple de magazine online pentru a intelege cat mai bine cum va trebui sa arate aplicatia web la final.

Categorie: